Hvis I søger efter et badehotel Nordjylland, så bør I prøve Rønnes Hotel. Det er et hyggeligt badehotel Nordjylland tæt ved havet.

Med vores beliggenhed i det herlige Slettestrand er I sikret naturskønne omgivelser. Vi ligger kun et stenkast fra havet alverdens anden smuk og særpræget natur.

Hos Rønnes Hotel råder vi over 63 nydelige værelser, herunder også suiter. Uanset hvilken type værelse der vælges, så er en god nats søvn sikret i vores komfortable senge.

I suiterne har vi dog, naturligvis gjort os ekstra umage. Her er der endnu mere plads, ligesom at der er kælet lidt ekstra for detaljerne såvel som for komforten.

Med rammerne på plads er det på tide at komme ud og udforske området. Her kan vi varmt anbefale at gå en tur på stranden. Enten bare for gåturens skyld og for at nyde udsigten, eller for at bade på en varm sommerdag.

Desuden er området her kendt som et paradis for folk som holder af en tur på mountainbike. Her er der mange forskellige ruter, i forskellig sværhedsgrad, at vælge imellem. Det skulle således være muligt at finde en rute som passer til dig og dit niveau.

Badehotel Nordjylland med højt gastronomisk niveau

Når I er på ferie ønsker i naturligvis også at spise godt. Alene det at få en pause fra køkkenet derhjemme er noget som mange ser frem til.

Som gæster på Rønnes Hotel kan du også roligt begynde at glæde dig. I vores restaurant gør vores kokke sig hver dag umage for at kreere smagfulde retter på stribe.

Lige fra du står op og dykker ned i vores morgenmad, til de lette frokost anretninger til middagen om aften er der kælet for alle sanser.

Du kan med andre ord forvente store smagsoplevelser når du besøger vores badehotel Nordjylland. Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.