Overvejer du en efterårsferie Nordjylland? Det nordlige Danmark har utroligt meget at byde på i efteråret. Oplev alt fra Fårups høstfest til Skagen i efterårsfarver. Der er også en række halloween events og koncerter i løbet årets sene måneder. Der er noget til de hyggelige og uhyggelige stunder.

Efterårsferie Nordjylland er også det helt rigtige valg, hvis du er vild med dyr. Udforsk de mange muligheder for oplevelser med dyr som Nordjylland har at byde på. Besøg Aalborg Zoo, Nordsø museet eller Dyregård ved Skallerup Seaside Resort.

Kunst og kultur går du heller ikke ned på med en efterårsferie Nordjylland. I Nordens Paris, Aalborg, finder du teatre, biografer, keramik maling og meget mere. Du kan også tage i svømmehal med familien eller wellness med partneren.

Efterårsferie Nordjylland ved Vestkysten

Det rolige Jylland giver rig mulighed for, at du kan få et afbræk fra hverdagen. Ved Vestkysten kan du nyde det bedste Nordjylland har at byde på, som blandt andet er en masse forkælelse.

Rønnes Hotel ligger lige ved Slettestrand. Den smukke strand ved Fjerritslev på vestkysten, viser Nordjylland fra sin bedste side. De flotte, hvide klitter og lyden af vester havets bølger, sætter rammerne for en dejlig efterårsferie i Nordjylland.

Rønnes Hotel har 63 lyse og rummelige dobbeltværelser. Hvert værelse har eget bad og toilet. Og der findes også familie rum til op til 4 personer.

Vores køkken står klar til at forkæle jer med en menu der byder på sæsonens fineste råvare. Du kan tilkøbe mad til morgen, middag og aften.

Drømmer du dig væk til Vestkysten og den skønne natur i Nordjylland? Danner Jylland de rigtige rammer for din ferie? Bestil din efterårsferie Nordjylland hos os og få mest ud af din ferie. Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!