Vil I holde ferie midt i den dejlige danske natur ud mod Vestkysten? Vil du nyde natur, godt selskab og god mad, så har Rønnes Hotel lige det du leder efter. Når du skal booke din ferie i Nordjylland er Rønnes Hotel en stensikker vej til en god ferie.

Hos Rønnes Hotel går vi op i at du får et godt ophold. Vi vil gøre hvad vi kan for, at du får en fantastisk ferie i Nordjylland. Vi har et vidt udvalg af værelsestyper, så du kan få din ideelle senge situation, hvad end I er en lille familie eller to afsted – eller hvis du forkæler dig selv med en solo-ferie.

Når du oplever Vestkysten og alt hvad den har at byde på, sørger vi for at have de bedste råvarer, hvis du beslutter dig for at spise i hotellets hyggelige stuer. Vi serverer stor aften menu, lækkert kage til kaffen og skøn gourmet middagsmad efter aftale. Vi serverer altid mad i høj klasse.

Rønnes hotel: Vejen til skøn ferie i Nordjylland

Rønnes Hotel holder til i det skønne Jylland ved Fjerritslev. Hotellet ligger i gåafstand til Slettestrand, der byder på smuk udsigt til din gåtur. På varme sommerdage er stranden perfekt til en dejlig strandtur, hvor sol, sommer og selskab kan nydes.

Overvejer du om sommeren byder på ferie i Nordjylland? Der er meget at se og opleve i landets nordligste region. Alt fra museer til skove og strande til dejlige caféer, restauranter og meget, meget mere. Undersøg hvad området har at byde på og du vil med sikkerhed finde noget for enhver smag.

Drømmer du dig væk til Vestkysten og den skønne natur i Jylland? Bestil din ferie i Nordjylland hos os og få mest ud af din ferie. Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!