Leder du efter en venue til firmafest med overnatning? Mange firmaer og virksomheder har set hvor vigtigt det er at fejre medarbejdernes arbejde en gang imellem. At holde fest hvor hverdagens opgaver kan glemmes og bare nyde hinandens selskab under sjove omstændigheder.

For at holde en god fest i de helt rigtige rammer er beliggenhed og lokaler utroligt vigtigt. Hos Rønnes Hotel i Nordjylland kan vi hjælpe jer med at stable et brag af en fest på benene. Det er vigtigt for os at i får en fest i sent vil glemme.

Vores køkken står klar til at imponere jeres medarbejdere med et fantastisk måltid med sæsonens bedste råvare. Vores lokaler kan indrettes efter jeres ønsker og behov – kun jeres fantasi sætter grænserne for jeres firmafest med overnatning. Vi tilbyder smuk borddækning, habilt tjenerskab og lækker mad.

Når festen ikke er helt slut endnu: Firmafest med overnatning

At være arrangør for en firmafest med overnatning kan være svært. Men vi gør det let for dig med vores selskabs pakke. Her indgår der en drink som velkomst, så I kan starte festen godt ud. Herefter får I en sammensat 3 retters menu, valgt af dig som arrangør og kokken. Der findes vand, vin, øl ad libitum, samt kaffe og te med desserten. Til sidst serveres der natmad.

Rønnes Hotel har 63 flotte, lyse og moderne værelser med eget toilet, bad og TV. På hotellet har vi trådløst internet, Wi-Fi 1000/1000, over hele Rønnes Hotel og der er gratis P-pladser.

Er den vestlige kyst med den skønne nordjyske natur lige stedet til din firmafest? Danner Rønnes Hotel de rigtige rammer for den fest du vil holde? Bestil din firmafest med overnatning hos os og få mest ud af dit arrangement. Du kan kontakte os hos Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på vores mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!