Hvis du søger hotel Fjerritslev, så er du kommet til det rette sted. Hos Rønnes Hotel kan vi tilbyde et hotel Fjerritslev med komfortable værelser i naturskønne omgivelser.

Vi er beliggende i det skønne Slettestrand, kun en kort køretur fra Fjerritslev. Med et ophold hos os har du således ikke langt til hverken hyggelige byer eller unik natur.

Faktisk ligger naturen nærmest lige udenfor døren. Stranden finder du endda kun nogle få hundrede meter fra vores hoveddør.

Dertil kommer de mange glimrende spor til mountainbike. Her er der mange forskellige ruter at vælge mellem og der skulle gerne være lidt for en hver smag og niveau.

Som hotel Fjerritslev har vi således en helt unik og enestående beliggenhed som de færreste kan konkurrere med.

Efter en dag ude i naturen eller på stranden melder sulten sig måske. Her kan du med fordel søge i retning af vores restaurant.

Her står vores hold af kokke og tjenere klar til at servicere og forkæle dig. I tæt forening vil de sørge for at i får en yderst behagelig aften.

I vores restaurant spiser du altid godt. Det gør du faktisk ikke kun til aften, men også om morgenen samt til frokost.

Vores kokke bruger så vidt det er muligt lokale og danske råvarer. Dette vil vi våge at påstå kan smages i hver enkelt ret.

Sov komfortabelt på vores hotel Fjerritslev

Når du vælger at overnatte på Rønnes Hotel, så er du så godt som sikret en god nats søvn. Vi har nemlig lagt os i selen for at skabe pæne og rummelige værelser.

Alle vores 63 værelser er selvfølgelig stilfuldt indrettet. Desuden er der som en selvfølge investeret i en god og komfortabel seng. Når du lægger dig i din seng om aftenen, så er du allerede godt på vej mod drømmeland.

Når du vågner igen næste morgen er du fyldt med energi og klar til en ny dag. En dag som naturligvis starter med vores smagfulde morgenmad.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.