Er du på jagt efter det rette sted til firmaets konferencer? Med konferencecenter Jylland på Rønnes Hotel kan du indstille jagten. Rønnes Hotel er det perfekte sted til at afholde kurser, møder og konferencer. Vi har rum og faciliteter til jeres konferencer. Rønnes Hotel er klassificeret i henhold til Horestas kriterier.

Konferencecenter Jylland tilbyder både dags- og aftenkonferencer med overnatning til deltagere efter dine ønsker. Hos Rønnes Hotel har vi 63 moderne, lyse og flotte værelser med eget toilet, bad og TV. Nogle af rummene har skrivebord. På hotellet har vi trådløst internet, Wi-Fi 1000/1000, over hele Rønnes Hotel. Internet er til fri afbenyttelse. Der findes også gratis parkering.

Afhold kursus ved konferencecenter Jylland, her får du en pakke med måltider, der passer til dine behov. Hvad enten det er dags- eller aftenmøder med overnatning. Alle pakkerne indeholder kaffe, the og kage, samt plenum lokale og gruppe lokaler. Hertil kan du købe andet til pakken, for eksempel øl el. vand til frokost.

Konferencecenter Jylland: Til møde, kursus og konferencer

Med en beliggenhed i Fjerritslev lige ved Slettestrand giver det deltagerne dejlige omgivelser og et samlings punkt for deltagerne – også når det gælder samværet i pauserne og om aftenen. Som arrangør sikrer du dig, at dine deltagere får det bedste ud af kurset og en fed oplevelse i Nordjylland.

Hos Rønnes Hotel sætter vi rammerne for at du kan få en god oplevelse og et godt arbejdsmiljø til dit kursus.

Vil I holde jeres kurser ved det skønne Vesterhav, lige midt i skøn natur? Kom væk fra de vante rammer med en tur til vest kysten. Kontakt Rønnes Hotel, konferencecenter Jylland, og lad os tage en snak om dine behov og spørgsmål. Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!