Hvis du leder efter konferencelokaler Nordjylland, så er du kommet til det rette sted. Hos Rønnes Hotel finder du nemlig nogle af de mest naturskønne konferencelokaler Nordjylland.

Vi er omgivet af smuk natur og har kun få minutters gang ned til Vesterhavet.

Vi har mange års erfaring indenfor afvikling af diverse arrangementer. Du kan således trygt lægge dit næste arrangement i vores hænder.

Vi gør os altid umage for at du og dit selskab får den bedst mulige oplevelse her hos os.

For at vi kan sammensætte det bedst mulige arrangement for jer har vi dog ofte brug for en kort afstemning af forventningerne.

Det er her i kan komme med jeres behov og ønsker. Ud fra dette ser vi på hvad der vil kunne lade sig gøre. Vi gør os dog umage med at opfylde så mange ønsker som muligt og går gerne lige dét længere.

Når i afholder jeres arrangement i vores konferencelokaler Nordjylland, så er i sikret et veludført arrangement.

Konferencelokaler Nordjylland – professionel planlægning og afvikling

Sammen laver vi eksempelvis en tidsplan over arrangementet så alle parter ved, hvornår der sker hvad. På den måde ved vores køkken eksempelvis hvornår de skal have maden klar til jer.

Med en god tidsplan er I sikret et gnidningsfrit arrangement hvor det hele bare kører som smurt. At der er lavet en tidsplan, betyder naturligvis ikke at der ikke kan opstå forsinkelser i jeres program.

Det kan vi naturligvis tage løbende, men med en tidsplan har vi et godt udgangspunkt for jeres arrangement.

Ikke alene kan vi tilbyde gode konferencelokaler Nordjylland, vi kan også tilbyde udsøgt mad og en komfortabel seng at sove i.

På den måde er rammerne sat for et godt og længerevarende møde hos os.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.