Har du brug for et afbræk fra hverdagen? Rønnes Hotel, en perle på den danske vestkyst. Det dejlige hotel ligger lige ved Fjerritslev og er en hyggelig getaway. Hvad end du vil på miniferie Nordjylland med familien eller afsted med partneren på en romantisk weekend tur.

En miniferie er et rart og tiltrængt afbræk fra vores hektiske hverdag. Det er et pusterum fra de der dag-til-dag udfordringer som vi støder på hver dag. For at koble helt fra, sørger os fra Rønnes Hotel for at du får rolige rammer til at bruge weekenden som du vil.

Tæt på Rønnes Hotel finder du Slettestrand. Den smukke strand på vestkysten viser Danmark fra sin bedste side. De smukke, hvide klitter og lyden af vester havets bølger, sætter rammerne for en dejlig miniferie Nordjylland.

Hold din miniferie Nordjylland på Vestkysten

Hvad skal din miniferie indeholde? God mad? Dejlige omgivelser? En god nats søvn? Så kan du roligt komme til Rønnes Hotel i din miniferie. Vi skaber de gode rammer omkring din ferie, resten er op til dig. Tag forbi stranden, skoven eller de mange kultur muligheder i området.

Uanset om du tager familien under armen, en veninde eller din partner med, har vi værelser til dig. Gør brug af vores weekendophold med 3 retters menu og morgenmad for at gøre lidt ekstra ud af turen.

Rønnes Hotel har alt du kunne tænke dig til din miniferie Nordjylland. Vi serverer lækker mad i vores stuer, sidder inde med fine værelser og vi har fede arrangementer på programmet. Alt sammen i et skønt sted på vestkysten.

Drømmer du dig væk til Vestkysten og dens skønne natur? Bestil din getaway med en miniferie Nordjylland hos Rønnes Hotel. Du kan kontakte os på 98 21 71 50 eller recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!