OVERNATNING I SLETTESTRAND

Rønnes Hotel har 63 rummelige, lyse dobbeltværelser, med eget bad og toilet heraf 4 større suiter samt 1 brudesuite med sofagruppe, 9 Superior-værelser med havedør og egen vestvendt terrasse, og større familieværelser med mulighed for opredning til max 2 store børn.

Alle værelser er røgfrie – har hårtørrer, tv med danske tv-kanaler som DR1, DR2, Ramasjang, Tv Nord Salto, derudover er der trådløst, gratis WIFI/bredbånd 1000/1000 Mbit på hele hotellet.

Alle hotellets værelser kan tilpasses kundens behov med ekstra opredning, samlede eller adskilte senge m.v. Ligeledes kan alle værelser hurtigt laves til enkeltværelser, hvis det ønskes.

Hotellet er røgfrit. Hos os kan vi desværre ikke tilbyde værelser, hvor det er tilladt at medbringe hunde eller andre kæledyr.

For tilbud på værelsespris – kontakt os direkte eller tjek vores online booking her på siden. Husk vi matcher alle online priser ved booking direkte her på vores side.

Vi tilbyder

Suite
Værelsets størrelse 28 m² – ekstra stort og luksuriøst værelse med sofagruppe, eget bad/toilet og LCD-tv.

Superior værelse
Værelsets størrelse 22 m² – rummeligt værelse med eget bad/toilet og egen møbleret vestvendt terrasse.

Familieværelse
Værelsets størrelse 22 m² – familieværelset er et ekstra stort værelse med plads til op til 4 personer. Dobbeltseng, sovesofa og eget bad/toilet.

Standard+ Dobbeltværelse/enkeltværelse
Værelsets størrelse 22 m² – standard dobbeltværelse/enkeltværelse med eget bad/toilet, lænestole, bord og skrivebord.

Standard dobbeltværelse/enkeltværelse
Værelsets størrelse 18 m² – standard dobbeltværelse/enkeltværelse med eget bad/toilet, lænestole, bord og skrivebord.

What to do?

Bare rolig – selvom vi ikke ligger midt i en pulserende storby, så er der rig mulighed for at opleve noget. Vi kan f.eks varmt anbefale en tur til Fjerritslev. Læs mere og find inspiration ved at klikke her

Har du tid mens du er i Slettestrand kan vi roligt anbefale Fosdalen. Det er oplevelse med garanti

Hvad sker der i Slettestrand områdetAktiviteter