Rønnes Hotel danner de perfekte rammer for et romantisk weekendophold Nordjylland. Når i føler at det er tid til et romantisk weekendophold Nordjylland kan i på den måde, med fordel se i vores retning.

Vores hotel ligger i den skønne natur i udkanten af Slettestrand. Vi har unik natur lige udenfor døren og ligger kun en kort gåtur fra stranden.

Både i naturen og på stranden flyver timerne hurtigt afsted. I kan med fordel svinge rundt om receptionen og købe lidt at drikke og måske lidt snacks med til turen.

På den måde kan det blive til en helt lille picnic hvor I kan slå jer ned et sted og bare nyde hinandens selskab.

Efter en dag hvor I har fået én på opleveren, enten ude i naturen eller andetsteds, så venter de store smagsoplevelser.

Store smagsoplevelser venter på jeres romantisk weekendophold Nordjylland

Når I er taget afsted på et romantisk weekendophold Nordjylland skylder i også næsten at forkæle jer selv lidt ekstra.

Netop dette står vores hold af kokke og tjenere klar til at være medvirkende til i vores restaurant. Her vil de forkæle jer med udsøgt mad og vin.

Der kan imidlertid vælges mellem flere forskellige løsninger. Dels har vi vores a la carte kort. Her finder du nærmest alt hvad hjertet begærer og der er frit valg på alle hylder.

I kan også vælge en af vores menuer hvor I får et antal retter serveret med passende vin til.

Uanset hvad er det bare med at læne sig tilbage, nyde smagsoplevelserne samt hinandens selskab.

Når i er glade og mætte kan i trække jer tilbage til jeres værelse. Her har vi gjort hvad vi kan for at skabe rammerne for afslapning og generelt en god komfort.

Således skulle begge partnere gerne være sikret en god nats søvn så i er klar til en ny dag.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.