Leder du efter det rigtige sted at tage hen i din sommerferie? Sommeren er skøn i Nordjylland og på vestkysten står de mange oplevelser i kø for hele familien – både store og små. Med sommerferie Nordjylland kan du nyde nærværet med familien, venner eller partneren.

Det skønne Jylland byder på sjove aktiviteter, skøn natur, rigt kulturliv, lækker mad og meget mere. Når du tager til Nordjylland, kan du trække stikket og bare holde fri. Få en oplevelse du aldrig vil glemme og rig mulighed for, at du kan få et afbræk fra hverdagen.

Brug en dag ved Slettestrand eller oplev en af de smukke naturområde. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, er det med at udnytte den flotte natur vi er omringet af på dagligt basis.

Med en sommerferie Nordjylland kan du også bruge din dag i Fårup Sommerland eller bruge dagen i en af de mange naturområder.

Rønnes Hotel til din sommerferie Nordjylland

Rønnes Hotel der ligger ved Slettestrand på Vestkysten, har 63 flotte, rummelige og lyse værelser, standard og dobbelt. Hvert værelse har eget bad og toilet. Der er suiter, superior værelser og der findes også familie værelser til op til 4 personer.

Køkkenet på Rønnes Hotel står klar til at forkæle dig med en lækker menu, som byder på sommerens fineste råvare. Når du er på sommerferie Nordjylland hos Rønnes Hotel kan du tilkøbe mad til morgen, middag og aften.

Vi gør alt vi kan for at du får en god ferie. Drømmer du dig væk til den danske vestkyst og den skønne natur i Nordjylland? Danner Jylland de rigtige rammer for din ferie? Bestil din sommerferie Nordjylland hos os og få mest ud af din ferie.

Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!