
Velkommen i restauranten på Rønnes Hotel. Vi er i gåafstand fra stranden og byder med vores hyggelige værelser, lækre restaurant, lounge og gårdhave på uforglemmelige oplevelser til jer der gerne vil nyde alt det gode i livet.
Tag væk for hverdagens stress og book et ophold på Rønnes Hotel, så sørger vi for den gode forplejning så I kan slappe af, nyde hinandens selskab og den skønne natur omkring hotellet. Vores restaurant er klar til at byde jer velkommen med gode råvarer, allertiders servering og mad i høj klasse.
Vi glæder os til at se dig.
Book bord nu på telefon 98217150
Helle Petersen
Direktør
Amarone & Ripasso
Kom til skøn vinaften på Rønnes Hotel
Torsdag den 16. februar 2023 kl. 18.30
Tag en tur med sydpå når vi afholder norditaliensk vinaften på Rønnes hotel.
I samarbejde med Claus Esmark fra Kjær og Sommerfeldt
og vores køkken hylder vi de stolte traditioner fra området ved Veneto.
Området er bl.a. er kendt for Amarone og Ripasso vinene og smag også den vin som startede det hele nemlig Recioto della Valpolicella.
Aftenen igennem vil I få smagt lækre vine,
1 gl. Mousserende vin
Tommasi, Filodora Prosecco DOC, Italien
Både festlig og madvelegnet, elegante, friske, italienske bobler
med duft af akacie og pikant eftersmag af mandel
m/ snack
2 x Hvidvin
Tommasi, Appassimento Bianco – Adorato, Veneto, Italien 2021
Mellemfyldig hvidvin med et rent bid og en sprød og fin eftersmag
med lidt mandelpræg.
Le Fornaci – Lugana, Italien 2021
Blomsteragtig duft med et strejf af fuldmodne ferskner. Smagen er halvtør, fyldig og frugtagtig med et strejf af mandler i eftersmagen.
Italiensk efter køkkenchefens valg
Grillstegt carpaccio af rødtun
m/ bønner og små salater
“pre hovedret”
Risotto med frisk trøffel og let syltede svampe
3 x top Italiensk rødvin – hovedattraktionen for aftenens smagning
Tommasi, Graticcio Rosso – Appassionato, Veneto, Italien 2019
Meget intens, frugtig og flot krydret.
Tommasi, Amarone della Valpolicella – Il Sestante, Veneto, Italien 2018
Fyldig, autentisk, sofistikeret enkeltmarks Amarone
Tommasi, Ripasso Valpolicella – Il Sestante, Veneto, Italien 2019
Fyldig, afrundet vin med kirsebær, blomme nuancer i smagen.
Hovedret :
Gris og løg fra lokal biodynamisk landbrug med tomat og piment kompot
Dessertvin:
Recioto della Valpolicella – Louis Regetti fl., Italien 2018
Sød, fyldig, kirsebær og lakrids
Dessert:
Vanilje panna cotta med Bailey karamel creme og kirsebær
Kaffe/the, Grappa og sødt
7 forskellige vine, 4 retters menu samt Grappa og efter flg. kaffe
(forret, hovedret, ost og dessert) samt isvand.
Kr. 599,00
Menu
Bordreservation
mail: recep@roennes-hotel.dk
Tlf: 98217150
Ønsker du at overnatte ?
Benyt gerne dette link
Rønnes Hotel Slettestrand online booking (bookingportal.net)
GAVEKORT:
Ønsker du at benytte dit gavekort købt til ophold på Rønnes hotel
tager vi et tillæg for opgradering af vinaften arrangement på
499,00 kr. pr. person ved gavekort.
(tillæg omfatter menu opgradering og vine til maden)
Book med gavekort : recep@roennes-hotel.dk
Alle vine kan efter arrangement købes via Claus Esmark fra Kjær Sommerfeldt.
Valpolicella er et vinområde i Veneto i det nordøstlige Italien, øst for Gardasøen. Det er mest kendt for sin kraftige Amarone, men den næsten lige så velkendte lillebror Ripasso skal også nævnes. Fra gammel tid var egnen mest kendt for sin søde dessertvin Recioto. Ordet Valpolicella betyder kort “dalen med de mange kældre”, et kælenavn, området fik under Romerriget.