Leder du efter de helt rigtige omgivelser, der vil sætte rammerne for din vinterferie Nordjylland? Danmarks nordlige region har rigtig meget at tilbyde.

Vinterferie Nordjylland er også det helt rigtige valg, hvis du er vild med dyr. Udforsk de mange muligheder for sjove oplevelser med dyr som Nordjylland har at byde på. Tag ud og besøg Nordsø museet eller Dyregård ved Skallerup Seaside Resort.

Der er også nok at komme efter hvis du går op i kunst og kultur. Dét går du ikke ned på med en vinterferie Nordjylland. I Aalborg, Nordens Paris, finder du biografer, teatre, museer, fun centre, keramik maling og meget mere. Du kan også tage en tur i wellness med kæresten eller i svømmehal med familien.

Vinterferie Nordjylland ved Vestkysten

De rolige omgivelser og den skønne natur rundt om Rønnes Hotel giver rig mulighed for, at du kan få et afbræk fra hverdagen. Den danske vestkyst viser Danmark fra sin bedste side. Ved Rønnes Hotel ligger Slettestrand. Den smukke strand ved Fjerritslev på vestkysten, viser Nordjylland fra sin bedste side. De flotte, hvide klitter og lyden af vester havets bølger, sætter rammerne for en dejlig vinterferie i Nordjylland.

Vi har 63 lyse, flotte og rummelige værelser, dobbelte og enkelte. Hvert rum har sit eget bad og toilet. Der findes også familie værelser til op til 4 personer, samt suiter.

Rønne Hotels køkken er klar til at forkæle dig med en lækker menu, som byder på sæsonens fineste råvare. Når du bor hos os, kan du tilkøbe mad til både morgen, middag og aften.

Drømmer du dig væk til Vestkysten og den skønne natur i Nordjylland? Danner Jylland de rigtige rammer for din ferie? Bestil din vinterferie Nordjylland hos os og få mest ud af din ferie. Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!