Leder du efter lidt selvforkælelse i idylliske rammer? Lad hverdagens stress forsvinde. Nyd Jylland i skønt selskab med flotte omgivelser. Hos Rønnes Hotel vil dit weekendophold Nordjylland være fyldt med afstressende aktiviteter, der kan få dig ned i gear.

Rønnes Hotel ligger lige ved Vestkysten. Vi holder til 10 min gang fra den dejlige Slettestrand. Her kan du gå en tur langs kysten eller bruge din sommer eftermiddag, når du er på weekendophold Nordjylland ved os. Her befinder du dig lidt tættere på den danske natur.

Tæt på hotellet ligger der skov. Skoven byder på skønne gåture i flotte omgivelser, der giver en fantastisk oplevelse. Den rislende Sletteå, giver atmosfære og fuldender oplevelsen af dansk natur når den er bedst.

Kobbel af med et weekendophold Nordjylland

Rønnes Hotel byder på en dejlig oplevelse med et weekendophold Nordjylland. Fra du ankommer til du tager hjem, gør vi alt vi kan for at du får en dejlig tur.

Der er ankomst kl. 14, hvor vi tager godt imod jer. For at sætte stemningen for weekenden er der kaffe og kage efter ankomst. Her kan I finde jer godt til rette og finde ud af hvordan weekenden skal bruges.

Når I har nydt nogle timer i hinandens selskab, hvad end det er familietur eller kæreste weekend, er det tid til 3 retters menu. De lækre retter bliver serveret i de hyggelige stuer i Rønnes hotel. Der spilles musik og bliver budt op til dans når maden har lagt sig.

Der vil være åben bare, så du kan tilkøbe hvad der nu måtte friste. Og fristende drinks, både varme og kolde, er der nok af.

Drømmer du dig væk til den skønne vestkyst? Bestil din getaway med et weekendophold Nordjylland hos Rønnes Hotel. Du kan kontakte os på 98 21 71 50 eller recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!