Hvis i ønsker et bryllup med overnatning – Så kan i med fordel kigge i retning af os. Hos Rønnes Hotel har vi stor ekspertise i at afholde bryllup med overnatning.

Vi er et naturskønt hotel som er omgivet af den smukkeste natur. Smukkest af alt er dog det brusende Vesterhav som kun er få hundrede meter væk.

Stranden er det perfekte sted til bryllupsbilleder og lignende. Her er i sikret de skønneste billeder som vil bringe minder frem mange år frem.

Vores lokaler kan indrettes på mange forskellige måder. Som brudepar har I således også rig mulighed for at forme lokalerne og deres indretning til jeres smag.

Gennem vores mange års erfaring har vi afholdt mange forskellige former for bryllup med overnatning. På den måde har vi prøvet lidt af hvert, hvorfor vi ser os i stand til at kunne både hjælpe og vejlede jer.

Generelt kan i få det næsten som i vil have det. Det er kun sket ganske få gange at vi har måttet sige nej til ønsker og ideer. Ofte finder vi dog alligevel en lignende løsning som tager sig mindst lige så godt ud.

Sammen lægger vi en plan for jeres bryllup med overnatning. På den måde er der klarhed over, hvornår de forskellige elementer foregår.

Dette gør at jeres specielle dag går som smurt. For på den her måde kan såvel vores køkken som tjenere få klarhed over hvornår de skal være klar med de enkelte elementer.

Bo godt til jeres bryllup med overnatning

Når i vælger at afholde jeres bryllup med overnatning her hos Rønnes Hotel, så er du sikret at bo godt.

Vi har 63 moderne værelser til rådighed som alle kan danne rammen om en god nats søvn.

Til jer som brudepar har vi naturligvis også en brudesuite. Her er der skruet op for komforten og luksus generelt. Her har vi nemlig forsøgt at sætte rammerne for den perfekte bryllupsnat.

Jeres gæster kan indkvarteres i enkelt- eller dobbeltværelser. Uanset hvad er de ligeledes sikret en god og komfortabel søvn. Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk