Planlæg jeresDrømme bryllup

Lad os hjælpe dig med at planlægge jeres drømmebryllup. Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af både gode råd og ideer.

Velkommen på Rønnes hotel i Slettestrand

Helle Petersen
Indehaver og bryllupskoordinator

Bryllup i nordjysk klitplantage

Vi elsker bryllupper, og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage, og vi gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme. Rønnes hotel ligger i Slettestrand i Nordjylland, og det er ét af de smukkeste steder i landet. Naturen er fuldstændig fantastisk og autentisk, og den udgør en helt perfekt kulisse til jeres store dag. Lige overfor hotellet starter Svinkløv Klitplantage med smuk skov og vandløb, og bare 500 meter herfra ligger stranden og det brusende Vesterhav; det perfekte sted at få taget unikke bryllupsbilleder eller måske endda blive gift.

Bryllupslokaler og -tilbud

Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at give jer den helt perfekte bryllupsfest, både når det kommer til lokale, menu og pakkeløsninger. Vi har flere lokaler, som er helt ideelle til bryllupsfester; det ene har plads op til 130 gæster i samme lokale ved runde borde. I alle lokaler dækkes der op ved runde borde, og der er naturligvis afsat plads til dansegulv. Vi har både sommer- og vintermenuer, som tager højde for årstidens råvarer, og vi tilbyder både pakkeløsninger og individuelle løsninger, og det er dermed helt op til jer, hvor megen indflydelse I vil have. Har I spørgsmål eller kommentarer, er I altid velkomne til at kontakte os enten på mail recep@roennes-hotel.dk eller telefon 98217150. Vi glæder os meget til at høre fra jer.

Velkommen på Rønnes hotel og god fest

Helle Petersen – værtinde, indehaver og bryllupskoordinator

Klar til hjælpBryllups team

Vores personale står på hovedet for at give jer den bedste dag i jeres liv. Vi sørger for at dagen kører på skinner og I ikke skal bekymre jer om tidsplaner, der skrider og mad der bliver koldt fordi moster holder en alt for lang tale.