Rønnes Hotel er det naturlige samlingspunkt når det gælder livets mærkedage.

Vi har erfaringen og ekspertisen, smukke festsale i flere størrelser –  fra 10-250 personer. Vores køkken og kokke sørger for gastronomi i topklasse, naturligvis tilpasset årstidens friske råvarer og ikke mindst jeres ønsker. Vores belevne tjenerstab sørger for smuk borddækning og betjening, så I blot kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.

Ide til et godt arrangement, pakker og priser

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde og lokalefremvisning om Jeres kommende livs fest
Kl. 17,30

Velkomstdrink, Amatista Rose

Til bords kl. 18,00
3-retters menu

( vi sammensætter en lækker 3 retters menu efter dit og køkkenchefens valg )

Vin, vand & øl ad libitum
Hvidvin: Embla, Verdejo, Spain
Rødvin: Pè Tinto, Portugal
1 gl. dessertvin “Amatista Bianco eller Moscatel”
Fadøl Pilsner og Classic fra Fuglsang-Royal ligeledes sodavand

Kaffe/the fra buffet – eller serveret ved bordet sammen med desserten
(medbring evt. selv mormors hjemmebagte småkager eller tilkøb sødt til kaffen af Rønnes dygtige bager)

Natmad kl. 01.30

Pakkepris 8 timer kl. 18,00-02,00
Velkomstdrink, 3 retters middag, øl/vand/vin ad libitum, kaffe / the fra buffet samt natmad
Pris pr. person 699,00 i 8 timer ad libitum
½ pris børn under 12 år

Eksempler på retter : Forudsætter minimum 25 personer i selskabet 

Forretter – vælg f.eks mellem

Supper :
Cremet kartoffelsuppe m/ meriam, urtebronoise, sprød bacon og crotons Kr. 75,00
Jordskokkesuppe m/ stegt rødtunge, ramsløgolie og sprøde chips og jordskokker Kr. 105,00

Kolde forretter: 
Griserilette m. grovsenneps mayo, råsyltet rødbede, sprødt og urter Kr. 99,00
Varmrøget laks m. kartoffelsalat, rygeost, radiser, friteret kapers og dild Kr.  105,00
Kold røget laks m/ citron puré, små salater, mormor dressing og sprødt Kr. 99,00 
Rødtunge m. blanquet sauce, sprødt og urter Kr. 115,00
Citrus Rimmet laks med sprød salat, citrondressing og kartoffelchips Kr. 99,00

Lune forretter: 
Skal med Høns i asparges (tarteletter) med frisk karse og jordskokke chips Kr. 75,00
Bagt torsk med ærtefranchaise, rejer, beurre blanc og porre frites Kr. 105,00

Hovedretter – vælg f.eks. mellem

Gammeldags okse/kalvesteg (kan fås som stegt som vildt) serveres med bønner, ribs og perleløg
Ved valg af stegt som vildt, serveres der Waldorfsalat
Hertil kogte kartofler og sauce Kr. 185,00

Klassisk flæskesteg serveres med rødkål, svesker, Chips, brunede kartofler, hvide kartofler og sovs Kr. 185,00
(kan fåes’ som “stegt som vildt” med Waldorfsalat, kartofler og sauce) 

Entrecote Serveres med årstidens grønt, sauce og valgfri kartoffel Kr. 235,00
(bøffer kun 1 tallerken anretning)

Perlehøne Serveres med kåldolme af spidskål, blanquet sauce og kartofler. Kr. 165,00

Indbagt svinemørbrad Florentine m/ suffleé fars med duxelle og spinat, champignon a la creme,
smørdampede gulerødder og kartofler i sæson Kr. 225,00 

Lammeculotte m/ hvidløg, timian og rosmarin dertil ratatouille,
kryddersky og jordskokke chips samt kartoffel i sæson Kr.  210,00

Kalvemørbrad “tornados” på hvide asparges med trøffelhollandaise,
jordskokke chips og nye danske kartofler m/ løvstikke  (obs! på sæson af garniture)
Kr. 249,00 
(I pakke tilbud + 50 kr. pr. kuvert – der serveres ikke 2. gang fra fad) 

Oksemørbrad “tornados” på selleripuré, ristede svampe, sprødt, friske urter og sauce Financiere (Madeira / trøffelsauce) 
Hertil dagens kartoffel i sæson Kr. 249,00
(I pakke tilbud + 50 kr. pr. kuvert – der serveres ikke 2. gang fra fad)

Kalveculotte med garniture de ‘jour, sprødt, årstidens kartoffel og kraftig demiglace
Kr. 199,00

Ost
Ostetallerken med 5 slags lækre Arla Unika oste samt garniture og kiks
Kr. 118,00

Desserter – vælg f.eks. mellem:

Vanilje panna cotta med chokolade krystal og bærcoulis samt hindbærsorbet
(fåes i flere smagsvarianter som f.eks. Lakrids – eget valg)  Kr. 98,00

Div. fromager (kuvertanrettet) med flødeskum og chokoladedrys Kr. 88,00
(f.eks. citronfromage, jordbærfromage, hindbærfromage, m.fl.)

Creme brulé, friske bær og champagne sorbet  Kr. 88,00

Rabarber trifli med råsyltede rabarber (sæson) Kr. 88,00

Chokoladekage med hvid ganache, bær coulis, chokolade krystal og hindbærsorbet  Kr. 98,00

Pære Belle Helene Let syltet pærer med vaniljeparfait og lun chokoladesauce Kr. 88,00

Natmad: 
Gullaschsuppe med hjemmebagt brød kr. 65,00
Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 65,00
Biksemad med spejlæg, rødbeder, rugbrød , Ketchup og sennep kr. 65,00
Hot dog med kogt og stegt pølse med klassisk tilbehør kr. 65,00
Pølsebord med 4 slags pølser, lun leverpostej med bacon, hertil hjemmebagt brød og smør kr. 98,00
3 kants sandwich med 3 slags fyld, feks. hønsesalat, rejesalat, æggesalat, skinkesalat m.v. kr. 65,00
Croissant med hønsesalat, tomat, agurk, Ice berg “byg selv” kr. 65,00

Drikkevarer: 
Velkomstdrink kr. 35,00 pr. person
Husets hvidvin og rødvin kr. 278,00
Husets dessertvin pr. gl. kr. 48,00 – eller pr. fl.
Sodavand pr. L kr. 100,00 – i mobil bar
Fadøl pr. L kr. 120,00 – i mobil bar