Rønnes Hotel er det naturlige samlingspunkt når det gælder livets mærkedage.

Vi har erfaringen og ekspertisen, smukke festsale i flere størrelser –  fra 10-250 personer. Vores køkken og kokke sørger for gastronomi i topklasse, naturligvis tilpasset årstidens friske råvarer og ikke mindst jeres ønsker. Vores belevne tjenerstab sørger for smuk borddækning og betjening, så I blot kan slappe af og hygge jer med jeres gæster.

Ide til et godt arrangement, pakker og priser

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde og lokalefremvisning om Jeres kommende livs fest.

Selskabsstart
Kl. 17,30
Velkomstdrink, Amatista Rosé

Til bords kl. 18,00
3-retters menu

( vi sammensætter en lækker 3 retters menu efter dit og køkkenchefens valg )

Vin, vand & øl ad libitum
Hvidvin: Pléyades, Spain
Rødvin: Pè Tinto, Portugal
1 gl. dessertvin “Amatista Bianco”
Fadøl Pilsner og Classic fra Albani ligeledes sodavand

Kaffe/the fra buffet – eller serveret ved bordet sammen med desserten

Natmad kl. 01.30

Pakkepris 8 timer kl. 18,00-02,00
Velkomstdrink, 3 retters middag, øl/vand/vin ad libitum under middagen, kaffe / the fra buffet samt natmad
Pris pr. person 799,00 i 8 timer ad libitum
½ pris børn under 12 år

Eksempler på retter :
Forudsætter minimum 10 personer i selskabet 

SELSKABSFORRETTER: VÆLG BLA. MELLEM 

Jomfruhummersuppe
m/ Frisk bagt Vesterhavs fisk i sæson
Hertil hjemmebagt brød og smør 

Jordskokke cremesuppe
m/ rodfrugt chips og ramsløg olie
Hertil hjemmebagt brød og smør

Bagt hvid fisk i sæson
m/ krydderurte beurre blanc og små salater
sprødt og grøn olie
Hertil Brød og smør

Skal med Høns i asparges (tarteletter)
med frisk karse og jordskokke chips

Canneloni af skærissing og laks
m/ skilt syrnet fløde og friske pluksalater
Hertil brød og smør

Hovedretter – vælg f.eks. mellem

Braiseret okse
m/ sylt, kryddersky og små kartofler i sæson

Rosastegt kalv eller langtidstilberedt gris
m/ røde toner
“syltede rødløg, solbær, røde beder samt rød Mazuna
Kryddersky og små kartofler i sæson

Braiseret lammenakke filet
og andre spændende retter tilrettelægges efter sæson
og friske råvarer udbud med køkkenchefen

Desserter – vælg f.eks. mellem:

Vanilje panna cotta
med chokolade krystal og bærcoulis samt hindbærsorbet
(laves i flere smagsvarianter som f.eks. Lakrids – eget valg)

Rabarber trifli
med råsyltede rabarber (sæson)

Blød Chokoladekage
bagt i glas med kys og knas, nøddekurv samt valgfri is

Pære tærte eller marengsgratineret citrontærte med is

Natmad f.eks.

Gullaschsuppe

med hjemmebagt brød  * tillæg kr. 25,00 i pakken

Biksemad

med spejlæg, rødbeder, rugbrød , ketchup og sennep

Hot dogs

med kogt og stegt pølse med klassisk tilbehør  * tillæg kr. 25,00 i pakken

Pølsebord

med 4 slags pølser, lun leverpostej med bacon, hertil hjemmebagt brød og smør  * tillæg i pakken kr. 25,00

3 kants sandwich

med 3 slags fyld, f.eks. hønsesalat, rejesalat, æggesalat, skinkesalat m.v.

Croissant

med hønsesalat, tomat, agurk, icebergsalat “byg selv”

*********

* Special diæter – Veganer, vegetar mm. tillæg pr. person kr. 300,00 ved nærmere aftale
* Gluten fri brød ekskl. kuvertpris Tillæg + 25 kr. pr. kuvert

* søndags og helligdagstillæg pålægges som lokaleleje af kr. 1000,00

* efter endt 8 timers arrangement tillæg 500 kr. pr. tjener time

* Glitter og konfetti tilladt, men vi opkræver ekstra tillæg for
ekstra rengøring, kr. 500,00 for 1 times støvsugning.

Afregn efter forbrug
Velkomstdrink kr. 38,00
Sodavand kr. 35,00
Flaske øl kr. 42,00
Husets vin hvid og rødvin pr. fl. kr. 378,00 / eller vine efter aftale.

Menu uden drikkevarer – 398 kr. for forret, hovedret buffet samt dessert + evt. tillæg for vaffel
Børn ½ pris ½ portion – eller aftalte børnemenuer.

Kaffe/the kr. 35,00
Sødt til kaffen – f.eks. små chokolader af kr. 15,00 pr. stk. eller kransekage af kr. 35,00 pr. stk.
Natmad fra kr. 85,00

OPDÆKNING
Vi dækker smukt op med hvide duge og hvide servietter og dekorationer efter Jeres valg (pris på blomsterdekorationer er dagspris og efter aftale).
Andre ønsker – vi hører gerne nærmere.