Velkommen i restauranten på Rønnes Hotel. Vi er i gåafstand fra stranden og  byder med vores hyggelige værelser, lækre restaurant, lounge og gårdhave på uforglemmelige oplevelser til jer der gerne vil nyde alt det gode i livet.

Tag væk for hverdagens stress og book et ophold på Rønnes Hotel, så sørger vi for den gode forplejning så I kan slappe af, nyde hinandens selskab og den skønne natur omkring hotellet. Vores restaurant er klar til at byde jer velkommen med gode råvarer, allertiders servering og mad i høj klasse.

Vi glæder os til at se dig.
Book bord nu på telefon 98217150

Helle Petersen
Direktør

Bæredygtighedsfestival
Vi efterlyser lækre råvarer fra haven

I uge 42 – også gerne før og efter efterårsferien modtager Rønnes
hotel gerne råvarer fra haven du / I ikke kan nå og bruge.
Haverne bugner lige nu af lækre danske råvarer i Deres absolutte
bedste sæson.

Bytte bytte købmand

Vi bytter eller kvittere gerne med et gavekort på kaffe/kage, en middag eller vin hvis mængderne er store og værdifulde nok.
Lad os sammen sætte prisen ud fra dit forråd og hvad du kan levere til vores køkken.

Vi ønsker gerne flot frisk frugt, blommer, pærer, grøntsager som jordskokker, gulerødder, løg og porrer, rabarber – ja alt hvad hjertet begærer.

Vi laver løbende marmelader, kompotter, is, tærter og meget andet ud af de råvarer vi får ind.
Giv gerne Køkkenchef Kenneth Petersen et kald – 60170391 for nærmere aftale.

Kom og prøv lækre danske råvarer i Deres bedste sæson fra menukortet kreeret af en af ”Kenneth Petersen” – en af Nordjyllands mest anerkendte kokke indenfor kendskab til økologi og med en enorm bæredygtig grøn profil i sit køkken

blommer

Menukort restauranten

Restauranten åbner gerne op for selskaber – min. 20 personer alle ugens dage
Kontakt restauranten 98217150 tryk 2 

Åben Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 18,00 frem til påske hvor nye åbningstider tilkommer

Kaffe og kage

Kl. 14,00 – 17,00
Valgfri kaffe/the og kage
Kr. 75,00

Aften menu

Dagens tavlemenu

Forret Kr. 128,00
Hovedret kr. 228,00
Danske og udenlandske oste kr. 138,00
Dessert kr. 98,00
3 valgfri retter kr. 398,00
Vegetar og veganer mad kan tilberedes ved forudgående aftale mod tillæg kr. 300,00 til menu.
Allergener skal oplyses ved bordbestilling.

TORSDAGS – MENU 

Jordskokke cremesuppe
m/ krydderurtesky og sprødt
hertil brød

Rosa stegt kalve cuvette
m/ løg, kraftig skysauce og pommes pres med smag af trøffel

Oste udvalg m/
oliven og smør ristede rugbrød

Panna Cotta
m/ Baileys karamel creme

FREDAGS – MENU

Bagt hvid fisk i sæson
m/ urte beurre Blanc og små salater
Hertil brød og spread

Lang tids tilberedt gris
m/ porto Bello svamp, løg sifon, poppede svær og små kartofler

Oste udvalg
m/ oliven og smør ristede rugbrød

Gateau Marchel
m/ vanilje is

LØRDAGS MENU 

Klassisk tartelet med høns i asparges

Braseret kalve spidsbryst
m/ sylt, kraftig pebersky, peberrods creme og små kartofler

Oste udvalg
m/ oliven og smør ristede rugbrød

Pære tærte
m/ brændt italiensk marenge og bær sorbet

Stort kaffekort, vinkort, øl og bar/drinkskort haves.

Book gerne bord på recep@roennes-hotel.dk
Særskilt børne kort haves

 

BØRNEMENUER

Pommes Frites
Kr. 78,00

Nuggets XL. pr. stk.
Kr. 20,00

Dagens kød stykke 
med pommes fritter 
kr. 178

Fiskefilet 
Pr. stk kr. 38,00

 Røde pølser 
2 stk. kr. 49,00

Ketchup eller remoulade
Kr. 10,00 pr. stk.

Børneis
Kr. 48,00

(børneretter er små tilrettede portioner beregnet til børn op til max. 12 år – og sælges ikke til voksne)

PÅSKE MENU 2024

28/3,29/3, 30/3 
Aftenmenu skær torsdag, Langfredag og lørdag

Forret: 
Langefilet tilberedt low and slow
m/ rødbede Cruditè, frissée salater og syrnet fløde
Hertil hjemmebagt brød og ærte spread

Hovedret: 
Grillet kalvefilet
m/ stegte løg og gul sifon og kraftig sky
Hertil Pommes pres

Dessert: 
Påskens isdessert

3 retter som beskrevet kr. 298,00 

Allergener

Husk at oplys os om dine allergier ved bord og menubestilling