Velkommen i restauranten på Rønnes Hotel. Vi er i gåafstand fra stranden og  byder med vores hyggelige værelser, lækre restaurant, lounge og gårdhave på uforglemmelige oplevelser til jer der gerne vil nyde alt det gode i livet.

Tag væk for hverdagens stress og book et weekendophold på Rønnes Hotel, så sørger vi for den gode forplejning så I kan slappe af, nyde hinandens selskab og den skønne natur omkring hotellet. Vores restaurant er klar til at byde jer velkommen med gode råvarer, allertiders servering og mad i høj klasse.

Vi glæder os til at se dig. Book bord nu på telefon 98217150

Helle Petersen
Direktør

Frokostmenu

Åben hver lørdag og søndag i juni kl. 12 – 15 fra den. 1. juli 2021 – 31. august 2021

Åben alle dage i hele juli og august.

Frokost 12,00 – 15,00

Fiskefilet med remoulade, rugbrød og citron
kr. 148,00

Rejer med marineret tomater, salat og mayo samt rugbrød
kr. 148,00

Stegt sild med dildstuvet kartofler, rødløg og kapers
kr. 155,00

Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og løvstikke
kr. 148,00

Terrin af gris, grov sennepscreme, råsyltede rødbeder samt rugbrød
kr. 155,00

Hjemmelavet lun leverpostej med kantareller, kalvebacon og syltet rødbede.
Rugbrød og smør
kr. 118,00

Ost
Ostetallerken, variation af Arla Unika oste med garniture
kr. 118,00

Dessert
Vaniljeparfait med solbær, karamel og chokolade
kr. 88,00

Kaffe og kage

Dagens kaffe / the og kage
Kr. 65,00

Aften menu

JUNI MENU 2021
Aften a la carte kl. 18,00 – 20,00 (for indgående ordre)

Dagens 2 retters sammensatte menu – Spørg betjeningen Kr. 298,00
Dagens 3 retters sammensatte menu – Spørg betjeningen Kr. 350,00

Følgende retter kan forekomme på dagens menu – ring og høre nærmere på dagen – retterne køre skiftende i dagens faste menu kort

FRA 1. JULI KAN MAN VÆLGE FRIT FRA KORTET

Forretter

Kold røget laks med citron purè, små salater og syrnet fløde
Kr. 118,00

Friske asparges med ærtesauce og Crotóns
Kr. 118,00

Rilette af hvid fisk med rygeost på sprød salat
kartoffelchips og sprødt brød
Kr. 118,00

Andesalat af confiteret and på små salater og sprødt
Kr. 118,00

(alle forretter serveres med brød og smør)

Hovedretter 

Dampet perlehøne med sommerkål, sauce Blanquette
og nye danske kartofler
Kr. 198,00

Langtidsstegt griseslag med røde toner og kraftig kryddersky
Kr. 188,00

Braiseret oksespidsbryst med bagt fennikel,
soltørret tomat samt sauce Aioli
Kr. 188,00

Rosastegt kalv med selleripuré, grillede forårsløg og kraftig sky
Kr. 188,00

(Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel)

Ost
Ostetallerken, variation af Arla Unika oste med garniture
Kr. 118,00

Dessert
Vaniljeparfait med solbær, karamel og chokolade
Kr. 88,00

Hvid chokolade mousse m/ citron granitè og bær
Kr. 88,00

Børnemenuer

Børnebøf med kartofler og grønt
Kr. 78,00

Kylling med kartofler og grønt
Kr. 78,00

Pasta Bolognese
Kr. 78,00

Børneis
Kr. 38,00

(børneretter er små tilrettede portioner beregnet til børn op til max. 12 år
– og sælges ikke til voksne)