Planlæg jeresDrømme bryllup

Lad os hjælpe dig med at planlægge jeres drømmebryllup. Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af både gode råd og ideer.

Velkommen på Rønnes hotel Slettestrand ApS

Helle Petersen
Indehaver og bryllupskoordinator

Bryllup tilbud

Tillykke til Jer der har valgt og dele livet med hinanden. I den anledning har vi lavet et rigtig godt tilbud, til jer som skal holde bryllup i 2022 eller 2023

Tilbuddet indeholder:
Velkomstdrink, Amatista Rose (sød M;oscato)
3 retters menu

Vælg en forret – kød eller fisk
Gravad laks m. sauce lavet på syrnet fløde og skilt med grøn olie, sprøde urter og sprødt brød.
Belgisk vaffel serveres m. urte creme, citron puré, lufttørret skinke og sprøde urter.
Begge forretter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør.

Vælg en hovedret – fjerkræ eller kød

Dampet perlehønebryst m. soufflé fars, kåldolme m. kål creme pinjekerner. Serveres med blanquet sauce og sprøde urter eller
Rosa stegt tyksteg eller langtidstilberedt svinebryst.
– serveres med glaseret rødbeder, syltede rødløg, marineret solbær, mørke urter og kryddersauce.

Begge retter serveres med kogte kartofler eller knuste kartofler med smør, bacon og løg.

Vælg mellem 2 desserter

Citroncreme m. balsamico marineret bær og brændt hvid chokolade. eller hvid chokolademousse m. bær og citrus granité.

Vin, vand & øl ad libitum i 8 timer

Hvidvin: Playades, Spain
Rødvin: Pè Tinto, Portugal
Fadøl Pilsner og Classic fra Fuglsang-Royal ligeledes sodavand
Dessertvin: Moscato, Italien
Fadøl Pilsner og Classic fra Fuglsang ligeledes sodavand

Kaffe

Natmad
fx trekantsandwich eller suppe

Tilbud: Pris pr. kuvert kr. 699,00

Tilbuddet gælder kun i 2022 og 2023. Kontakt os i dag på telefon 98208020 eller via mail recep@roennes-hotel.dk

Andre menu spørgsmål:

Børne menuer

vælg mellem:
Frikadeller med pommes frit, ketchup, og remoulade, samt dagens grønt
Fiskefilet, pommes frit, remoulade og ketchup samt dagens grønt
Nuggets, pommes frit, ketchup og remoulade samt dagens grønt

Gæster på diæt, livsstil, allergi, vegetar, veganer eller andet:

Forret:
Som Vegetar alternativ serveres en passende forret uden kød, f.eks
Dagens suppe af f.eks jordskokker eller græskar – afspejlet af sæsonens udvalg

Hovedret:
Dagens vegetariske alternativ til kød,
Sprød rødbedebøf eller medaljon af broccoli
m/ sæsonens rodfrugter i forskellige tilberedninger
f.eks. confiteret selleri, grillet gulerødder, pure af pastinak, dagens kartoffel og vegetarisk sauce.

Dessert:
Aftales nærmere i forhold til vegetar / veganer
Vi forsøger at genskabe selskabets dessert mest mulig

Glutenallergi skal oplyses ved menu samtale