Mangler du de helt rigtige rammer til din næste fest i Nordjylland? Leder du efter det perfekte sted til at fejre den store begivenhed? Så er Rønnes Hotel det helt rigtige sted for dig. Hotellets beliggenhed byder i sig selv på en mindeværdig oplevelse. Vi har de perfekte rammer til din fest med overnatning.

Når der virkelig skal fejres og danses og have det sjovt, er det nogle gange en uvelkommen erkendelse, at festen skal stoppe. Når lyset tændes og musikken slukkes. Hos Rønnes Hotel kan I feste indtil i skal i seng. Vi tilbyder nemlig fest med overnatning.

Rønnes Hotel har 63 lyse og rummelige dobbeltværelser. Hvert værelse har eget bad og toilet. Ud af de 63 rum, har vi 4 større suiter, 1 brudesuite og 9 superior rum, hvor der er egen havedør og vestvendt terrasse. Der er også større familieværelser til 4 personer. Rønnes Hotel er perfekt til din fest med overnatning.

Rønnes Hotel: samlingspunkt til din fest med overnatning

Hos Rønnes Hotel har vi ekspertise, erfaring og smukke festsale til din fest. Festsalene er til mellem 10 – 250 personer. Køkkenet sørger for en mad oplevelse i topklasse. Maden er naturligvis tilpasset årstidens friske råvarer. Og vi lytter til jeres ønsker til menuen.

Når du holder fest, er det utroligt vigtigt med et godt tjenerskab. Det gør værts opgaven mange gange nemmere med det rigtige hold bag smuk borddækning og betjening. På den måde kan dit selskab slappe af og nyde hinandens selskab.

Drømmer du dig væk til Vestkysten og den skønne natur i Jylland? Danner Nordjylland de rigtige rammer til din fest? Bestil din fest med overnatning hos os og få mest ud af din fest. Du kan kontakte Rønnes Hotel på telefon 98 21 71 50 eller på mail recep@roennes-hotel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!