Når du søger efter hotel og konference er du måske på udkig efter stedet til dit næste møde. Hos Rønnes Hotel har vi mange års erfaring indenfor både hotel og konference.

Uanset hvilken type møde I ønsker at afholde, så kan vi her på Rønnes hotel være behjælpelig. Om det er et bestyrelsesmøde, et kursus, teambuilding, konference eller noget helt femte. Hos os er det meste muligt.

Vi tilbyder således også alt lige fra de korte møder på få timer, til møder som strækker sig over flere dage. Uanset hvad, så er i sikret de ideelle rammer lige her hos os.

Med vores store ekspertise indenfor hotel og konference har vi gennem årene prøvet lidt af hvert. Vi er således også med på at gøre vores bedste for at finde en god løsning på jeres forespørgsler og ideer.

Netop dette er en del af vores indledende snak. For at sikre at i får et godt arrangement her hos os tager vi nemlig som oftest en afstemning af forventninger og lignende.

Dette gør vi ganske enkelt for at kunne imødekomme jeres ønsker, behov og ideer på bedst mulig vis.

Hotel og konference center med naturen lige udenfor døren

Når i afholder jeres møde eller konference her hos os, så har i altid naturen indenfor rækkevidde. Vores beliggenhed på Vestkysten gør nemlig at vi har unik natur lige udenfor døren.

Kun få hundrede meter fra vores hotel og konference center finder du det brusende Vesterhav. På lune dage indbyder det til en dukkert og resten af året er stranden det perfekte sted for gåture.

Hele året rundt er stranden dog helt ideel til alverdens teambuilding aktiviteter. Her har i masser af plads at boltre jer på og frisk luft nok til alle.

Kig gerne forbi vores hotel og konference center. Vi står altid klar til at vise vores faciliteter frem så i ved selvsyn kan se hvor ideelle de er til jeres næste arrangement.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.