Hvad er skønnere end en familiefest med overnatning? Med en familiefest med overnatning på Rønnes Hotel er hele familien sikret godt med kvalitetstid.

Vores hotel er beliggende ved det fantastiske Vesterhav, nærmere bestemt i Slettestrand. Her har vi naturen lige udenfor døren og Vesterhavet indenfor meget kort afstand.

Vores hotel kan således være et godt bud på et sted at holde fester og andre arrangementer. For ud over at naturen naturligvis indbyder til leg, aktivitet og udforskning for alle aldre, så har vi også en række selskabslokaler til rådighed.

Når i holder jeres arrangement her hos os, så vil i få tildelt jeres eget lokale. Dette har i fra i ankommer og frem til afrejse. På den måde har i altid et naturligt samlingspunkt her på vores hotel.

Selvom i er ude af huset eller måske har lidt alenetid for en stund, så står jeres lokale således altid til rådighed for jer.

Gode smagsoplevelser venter når i holder familiefest med overnatning

Når i vælger at afholde jeres familie fest med overnatning her hos os, så kan i med rette forvente store smagsoplevelser.

Vores køkken vil nemlig gøre sig umage for at kreere de mest fantastiske retter til jer. Hvad der serveres, samt om det serveres portionsanrettet eller som buffet bestemmer i naturligvis.

På den måde er alle parter bedst muligt sikret i at der er noget alle kan lide.

Det er dog ikke alene maden og service niveauet som er helt i top. Når natten falder på og det er tid til at gå til ro er vi sikker på at du kommer til at sove godt.

Vi har nemlig gjort os umage med såvel indretningen af vores 63 værelser som med at vælge de helt rette senge. Således er rammerne sat for en god nats søvn og alt i alt en god familiefest med overnatning.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.