Rønnes Hotel er et skønt konferencehotel Nordjylland. Det er her I finder de ideelle forhold for jeres ophold på konferencehotel Nordjylland.

Vi har stor ekspertise indenfor afvikling af møder og konferencer. Hos os er jeres arrangement således i gode hænder.

Vi sikrer en god og smidig afvikling af jeres arrangement. Dette starter med en god koordinering forud for mødet.

Her er det nemlig helt essentielt at have afstemt jeres ønsker og behov. Ud fra dette laver vi sammen en tidsplan for jeres møde. På den måde ved alle parter hvornår frokosten eksempelvis skal stå klar.

Undervejs kan vi selvfølgelig tilpasse tidsplanen. Der kan jo hurtigt opstå ændringer i jeres program eller ske det at I bliver forsinket.

I vores lyst indrettede mødelokaler får i nogle gode rammer for jeres arrangement. Her har i alt det gængse IT-udstyr til rådighed, dog skal der selv medbringes PC.

Vi sørger naturligvis for at i hele tiden har kaffe, the og vand til rådighed så i kan holde jer friske dagen lang.

Vores hotel ligger naturskønt med unik natur uden for døren og stranden et stenkast herfra. Derfor er der også rig mulighed for at komme ud og få frisk luft undervejs.

Her kan der for eksempel også arrangeres teambuilding øvelser eller lignende. Det er altid et godt afbræk i et længere møde og får gruppen rystet godt sammen.

Spis og sov godt på jeres konferencehotel Nordjylland

Når i vælger at afholde jeres møde her hos os, så er i også sikret gode måltider og en god nats søvn.

Vi tilbyder nemlig flere forskellige mødepakker. Der er både dagsmøder af forskellig længde samt møder som strækker sig over flere dage.

Uanset hvad i vælger, så vil vi lægge os i selen for at i får et fantastisk møde her hos os.

Vores køkken sørger for gode og smagfulde måltider til jer. Disse kan naturligvis også sammensættes efter jeres ønsker og behov.

Derudover tilbyder vi flere forskellige typer værelser. Uanset hvilken værelsestype der vælges, er i sikret en god nats søvn her på jeres konferencehotel Nordjylland.Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.