Hvis du søger overnatning Nordjylland, så kan vi hjælpe. Hos Rønnes Hotel står vi klar til at sørge for at du får en god overnatning Nordjylland.

Vores hotel er placeret på den fascinerende vestkyst, nærmere bestemt i byen Slettestrand. Her ligger vi kun få skridt fra vild og unik natur.

Kun nogle få hundrede meter væk ligger den mest fantastiske badestrand. Her kan du med fordel tilbringe en varm sommerdag. Resten af året er stranden dog også yderst velegnet til en slentretur.

Naturen som omgiver os byder desuden på et ret så unikt udvalg af mountainbike spor. Her kan alle finde et spor som passer til deres niveau.

Efter en skøn dag ude i den dejlige natur kan i med fordel sætte jer til rette i vores restaurant.

Her vil vores team af dygtige kokke og tjenere gøre sig umage for at sætte rammerne for en god aften.

Her kan i glæde jer til store smagsoplevelser. Disse bliver bestemt ikke mindre af, at det er fortrinsvis lokale, danske råvarer som anvendes i vores køkken.

Det gør vi fordi at vi har et ønske om at støtte de lokale leverandører så vidt det er muligt. Men ikke nok med det, så mener vi også at friskheden og kvaliteten tydeligt kan smages.

De lokale råvarer underbygger således de store smagsoplevelser som vi ønsker at give dig som gæst.

Overnatning Nordjylland – Sov godt hos os

Når du vælger at tilbringe din overnatning Nordjylland her på Rønnes Hotel er du sikret en god nats søvn.

Vi har nemlig nøje indrettet vores 63 rummelige værelser. Vigtigst af alt har vi dog haft stort fokus på sengen.

Vi tør således godt at sige at du er så godt som sikret en god og dyb søvn hos os. Al den friske luft kombineret med god mad og en god seng, så er alt i den skønneste orden.

Hvis du ønsker en overnatning Nordjylland med mulighed for ro og afslapning er det os du skal bo hos. Hvis du har spørgsmål, ønsker at reservere bord i restauranten eller booke et ophold, så kan vi kontaktes på tlf.: 98 21 71 50 samt e-mail: recep@roennes-hotel.dk.