Planlæg jeresDrømme bryllup

Lad os hjælpe dig med at planlægge jeres drømmebryllup. Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af både gode råd og ideer.

Velkommen på Rønnes hotel i Slettestrand

Helle Petersen
Indehaver og bryllupskoordinator

De helt klare fordele ved et vinterbryllup!

Mens august og september stadig er de største bryllupsmåneder, så bliver flere og flere af os gift året rundt. Og der er da også nogle helt klare fordele ved at holde et smukt vinterbryllup. Vi har på Rønnes hotel med Helle Petersen i front fundet de første og største 9 fordele ved vinterbryllup, og dem får du her!

9 fordele ved vinterbryllup som du ikke kendte til!

1. Chancen for at drømmestedet er ledig er meget større i vinterperioden end om sommeren, hvor de fleste venues er fuldt pakkede og du helst skal være ude 1,5-2 år før den store dag.

2. Du kan spare penge på de fleste leverandører, men særligt feststederne giver gode rabatter og har helt andre priser om vinteren end om sommeren. Længere nede er der et helt særligt tilbud til dig på en fantastisk bryllupspakke med det hele.

3. Du kan kredse mere for detaljerne. Eftersom du sparer penge på både feststed, fotograf osv. så har du luft i budgettet til de lækre detaljer, som sætter prikken over i’et til dit bryllup.
Gå all in på at gøre brylluppet helt personligt – gæsterne vil helt sikkert bemærke at der er tænkt på hver eneste detalje.

4. Mulighederne for at skabe hygge stemning både hvad angår borddækning og pynt er bare meget større om vinteren, da årstiden i sig selv oser af hygge.

5. Dine muligheder for at vælge lige den bryllupskjole du vil have er noget større, når du holder et vinterbryllup. Du kan vælge en smuk, langærmet brudekjole, du kan have pels på eller en lille jakke, og du behøver ikke at være bange for at det bliver enormt varmt under brudekjolen, hvilket de fleste sommerbrude desværre har erfaret.

6. Dine bryllupsbilleder bliver bare wow! Det naturlige lys om vinteren er bare så smukt, og eftersom solen går ned tidligere, kan I nå at få de smukkeste solnedgangsbilleder af jer som par. Din hud ser også pænere ud i vinterlyset, og så er luften heller ikke fugtig så det går udover din makeup.

7. 2 ord: hygge og mad! I Danmark elsker vi at samles omkring lækker mad og gode samtaler, og vi må indrømme at maden og hyggen til jeres vinterbryllup gør underværker i den lange, mørke vinterperiode.

8. I kan tage på en lækker bryllupsrejse til et eksotisk sted langt væk fra den danske vinter lige efter brylluppet og lade op til foråret i Danmark, når I kommer hjem.

9. Jeres vinterbryllup vil helt automatisk blive noget særligt. Du har nok hørt folk sige: ‘Åh vi skal bare til så mange bryllupper hen over sommeren, det bliver så dyrt. Puha.’ Og ja, sådan har vi det vel alle sammen fra april til september, når invitationerne til alle mulige festlige begivenheder begynder at rulle ind. Og jeres bryllup bliver bare en i rækken af de mange. Men et anderledes vinterbryllup og en festlig begivenhed er noget mange vil se frem til og huske i den kolde vinter.

 

Rønnes hotel som ligger i Slettestrand nær Fosdalen og Svinkløvene er et fantastisk smukt hotel, som med sine knap 50 år kan prale af at være et
sted med masser af charme og sjæl. Jeres bryllup kan udspille sig helt som I ønsker det i de store, flotte lokaler som vil charmere dig med Ild i pejsen uanset om du skal holde vinterbryllup eller nær stranden ved sommerbryllup

Mangler du vinterbryllup inspiration så kan du lige nu få dit drømmebryllup til en helt særlig pris hos Rønnes hotel.

Book i oktober, november, december, januar, februar eller marts måned og få hele bryllupspakken til kun 995 kr. pr. kuvert*:
Tilbud gælder alle nye bookinger efter 1/7-2023 – 28/2-2025 og kan ikke erstattes af allerede aftalte selskaber.

Tilbud for vinterbryllup er minimum 30 personer

Brudeparret får lækker brudesuite gratis på bryllupsnatten.
Gæsterne får mulighed for at tilkøbe overnatning med morgenmad til reduceret listepris.

Reception kl. 15,00 – 17,30
Bryllupskage udfærdiget efter brudeparrets ønske og søde bobler (kalkuleret 45kr. til Ryåislagkage)
Kaffe/The/Øl/Vand ad libitum

Kl. 17,30 – 01,30
3-retters menu
(vi sammensætter en lækker 3 retters menu efter dit og køkkenchefens
valg )
Vin, vand & øl ad libitum
Hvidvin: Pléyades, Spain
Rødvin: Pè Tinto, Portugal
1 gl. dessertvin “Amatista Bianco”
Fadøl Pilsner og Classic fra Albani Odense ligeledes sodavand
Kaffe/the fra buffet
Natmad kl. 01.00

Festen pakken/tilbud inkl. Drikkevarer slutter kl. 01,30
* mulighed for tilkøb af udvidet åbningstid.
* mulighed for at opgradere med spiritus drinksbowler
* tillæg kan forekomme på bryllupskage ved ekstra ordinere krav
* Blomster tilkøbes – dagspris